phone00 36 94 365-504
Szabadidő

Szabadidő

Ha szabadidejüket nem a medence, vagy a wellness területén töltik, 

a 16 hektáros területen kis halastó is található, melynek partja kettesben töltött nyugodt órákra invitál, és természetesen a hobbi horgászok nagy örömére szolgál.

A közvetlen környezet élvezetét 2 km-es kis mezei utak szolgálják, a futás kedvelőinek ideális a hely a természet által kialakított területen ahol néha a halastónál szomjukat oltó nagy barna szemű őzikék riadtan szökkenek tovább.

A kerékpárosok számára kerékpárutak vezetnek a szállótól minden irányba, ami lehetőséget nyújt közeli településeket és városokat jobban megismerni.

A golf rajongóira is gondoltunk, a büki Geernfield Golf speciális ajánlatait vehetik igénybe. Továbbá lehetőség van kipróbálni, a szállodától 3 km-re lévő, Gokart Aréna Csepreg, hatalmas élményt nyújtó közel 400 méter hosszú változatos pályáját . Szálló vendégeinknek 10% kedvezményt biztosítanak a belépő árából a száguldozni vágyóknak.

Középkori városok, barokk kastélyok, romantikus várak, festői templomok, borvidékek, halásztavak, érintetlen tájak, védett természeti értékek várják az érdeklődőket.

Szállodánkhoz közeli városok: az ókorban alapított festői szépségű kisváros Kőszeg, és Sárvár ahol a Nádasdyak híres vára, része az ország kulturális örökségének. Az Őrség és Kőszeg-hegyaljai számos településén rendszeresen tartanak kézműves és népművészeti vásárokat.

A szállóból a legkülönbözőbb gyógyfürdők kényelmesen és rövid idő alatt elérhetők;

Bükfürdő 6 km-re, Sárvár 35 km-re, Lutzmannsburg 10 km-re fekszik a szállodától.

A kisebb gyermekekre is gondoltunk saját játszóterünkön , elegendő hely és lehetőség van, hogy csúszdázzanak, hintázzanak, focizzanak, kitombolják magukat, játszanak és szórakozzanak.